X
Menu

Onze Beardies

Jessie

Jessie (Blossom Bears Calamity Jane) is een bruine Bearded Collie. Zij is geboren op 23 juni 2004. Zij is HD-A (beste beoordeling) en heeft een Norberg-waarde van 40 (hoogste score). Verder heeft zij een fantastisch karakter: zij is zachtaardig, zeer lief en vriendelijk tegenover zowel mensen (ook kinderen) als andere honden en dieren. Zij is erg slim en gemakkelijk te trainen, zij is aanhankelijk, en toch heeft zij pit en erg veel humor. Zij is een fantastische moeder, zorgzaam en lief voor haar puppies, en haar prachtige karakter geeft ze heel goed door aan haar nakomelingen. Zij is zeer mooie, rastypische beardie - kijk voor haar  showresultaten op de pagina "shownieuws", die liegen er niet om!

Luna

Viviannelund Beardies Luna is onze tweede bruine beardie teef. Zij is geboren op 1 september 2007, een dochter van Jessie en Dancer. Ook Luna is HD-A en Norbergwaarde 40 (best mogelijke beoordeling). Zij is een bijzonder mooie hond die aan alle kanten goed in elkaar zit. Luna is lef-beardie, zij is nergens bang voor, erg nieuwsgierig en heeft een sprankelend, zeer enthousiast karakter. Daarnaast is zij ook een onweerstaanbare knuffelbeer. Ik noem har wel eens een kruisraket in engeltjesverpakking! Luna is bijzonder gehoorzaam en leert erg snel - mits je het op haar manier uitlegt - d.w.z. vriendelijk! Met boosheid bereik je echt niets met Luna, daar is ze wel te gevoelig voor. Zij heeft een sterke eager-to-please houding.

Lilith

Viviannelund Beardies Lilith is onze derde beardie teefje en "nieuwste" familielid. Geboren bij ons 2 februari 2013 en dochter van onze Viviannelund Beardies Luna, vader is Happy Adventures Hero Diesel, een knappe donkerbruine beardie reu.

Lilith is een ontzettend enthousiaste hond, zij lijkt op haar moeder qua karakter maar heeft de donkere kleur van haar vader. Zij heeft de bouw  van een echte werkhond en heeft een ongelooflijke doorzettingsvermogen wat wij terug zien bij het schapendrijven. Zij is daar heel goed in, pittiger dan haar moeder. Zij is moedig en houdt van een uitdaging. Thuis is ze heel aanhankelijk, lief en een gigantische knuffelbeardie.